Over ons

Emtes is een sterk groeiende organisatie, met informele werksfeer die bekend staat als een fijne werkplek. Binnen Emtes is de ruimte om te groeien en te leren voor ons van groot belang. Daarnaast staan wij voor interessante opdrachtgevers, persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Emtes is op dit moment werkzaam vanuit de kantoren in Enschede en Hoogvliet, waarbij personeel geworven wordt voor klussen in heel Nederland.

Een team. Een simpele en korte definiëring van de mensen die achter het succes van Emtes zitten. Met ons team halen we door middel van sterke disciplines en eigenschappen altijd onze gezamenlijke doelstellingen. Emtes staat voor een no-nonsense houding en flinke dosis humor.

Sinds kort bieden wij als Emtes Officespace u de mogelijkheid om bij ons een vergaderruimte te huren op de Marsstede in Enschede. De ruimte is 100m2 en standaard ingericht met 14 van elkaar te koppelen tafels met een 75″ digitaal verrijdbaar touchscreen.

Deze multifunctionele ruimte is ideaal voor het organiseren van vergaderingen, cursus- en trainingen, workshops of bijvoorbeeld het inrichten van flexplekken voor een dag. Er is een ruim aantal mogelijkheden en wij helpen u graag verder.